جلسه شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1401/3/10 |
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نشست شورای مدیران ستاد معاونت درمان ،سه شنبه ۱۰خرداد ۱۴۰۱ با حضور دکتر نادر توکلی و کلیه مدیران و مسئولین واحدهای  معاونت درمان برگزار شد.
دکتر توکلی ضمن  اشاره مختصری بر عملکرد واحدها بیان داشتند که راه اندازی کمیته HIS در دانشگاه علوم پزشکی ایران ضرورت دارد و بایستی به این سمت گام های موثر و اجرایی برداشته شود . ایشان در ادامه به لزوم انتصابات اخیر در معاونت درمان پرداختند و ضمن تبریک به همکاران جدید توضیحاتی را جهت بهبود فرآیندها ارایه نمودند و خواستار برگزاری جلسات مستمر شورای مدیران شدند.در ادامه جلسه همه همکاران نقطه نظرات خود را درخصوص فرآیندهای واحدها و بخش های تحت نظر خود ارایه نمودند.

دفعات مشاهده: 1401 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر