برنامه گرامیداشت روز ملی اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1401/3/1 |
دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی سرپرست واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گرامیداشت روز ملی اهدای عضو اعلام کردند طی مراسمی در بهشت زهرا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران ، شهید بهشتی و تهران طی مراسمی دیدار صمیمی با خانواده ها ی اهدا کننده داشته و با صحبت درباره چالش های خانواده ها و مسایل خانواده های اهدا کننده گفتگو داشته و مقام والای  اهدا کنندگان را ارج نهادند. در این دیدار صمیمانه خانواده اهدا کننده مسایل خود را با مسولین واحد ها در میان گذاشتند.
دکتر یزدان شفی خانی پزشک ارشد هماهنگ کننده واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه اضافه کردند در حال حاضر هر سه ساعت یک بیمار از لیست انتظار پیوند اعضا فوت می کنند و فرهنگسازی در زمینه اهدای عضو یکی از مهمترین رسالت های واحد های فراهم اوری اعضا و نسوج پیوندی است.
ضمن گرامیداشت روز ملی اهدای عضو و سالروز فتوای امام راحل بیان کردند واحدفراهم اوری اعضا و نسوج پیوندی اقدامات متنوعی را در جهت فرهنگسازی اهدای عضو  انجام دادند.
•    همنشینی با خانواده های اهدا کننده و ارج نهادن مقام ایشان.
•    نصب بیلبورد اهدای عضو در پرتردد ترین بزرگره درون شهری کشور
•    ثبت تفاهم نامه های مددکاری جهت حمایت و کمک به خانواده های اهدا کننده
•    تقدیر و تشکر از فعالان و دست اندر در کاران اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 1289 بار   |   دفعات چاپ: 89 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر