برگزاری نشست با کانون سلامت خادمیاران آستان قدس رضوی

| تاریخ ارسال: 1401/1/31 |
در روز دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ نشستی با هدف بررسی زمینه های همکاری فی مابین کانون خادمیاران آستان قدس رضوی و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. این نشست با حضور مدیر امور بیماری ها، رئیس و کارشناسان اداره بیماری ها خاص و مددکاری اجتماعی معاونت با آقای شیروانی معاون کانون سلامت خادم‌یاران استان تهران و هیئت همراه برگزار گردید. پیشتر متن پیش نویس تفاهم نامه همکاری فی مابین طرفین در جلسه معاونین درمان سه دانشگاه استان تهران با کانون مذکور ارائه شده بود. این تفام نامه با موضوع گسترش و تحکیم همکاری جهت بهره برادری بهینه از امکانات، توانمندی ها و ظرفیت های مشترک در امر توسعه و سلامت و اجرای طرح های عام المنفعه در این حوزه و به منظور محرومیت زدایی و یاری هر چه بیشتر به نیازمندان جامعه، می باشد. در این نشست معاون کانون سلامت خادمیاران آستان قدس رضوی با اشاره به اهداف کانون سلامت یعنی شناسایی و ارائه خدمات بهینه به بیماران نیازمند در شهر تهران عنوان کرد؛ کانون سلامت استان تهران با برخورداری از خادمیاران و توانمندی در ارائه برخی خدمات سلامت اقدام به شناسایی خانواده های دارای بیمار نیامند نموده و با بهره گیری از امکانات موجود خدمات اولیه مورد نیاز بیماران شناسایی شده را ارائه می نماید. ولی باتوجه به اینکه برخی از بیماران، نیازمند دریافت خدمات تخصصی در بیمارستان ها می باشند پیش بینی فرایند همکاری نظام مند جهت معرفی این بیماران به مراکز هدف لازم به نظر می رسد. در این راستا مدیر امور بیماری های معاونت درمان با اشاره به علاقه مندی به ارائه خدمت در این حوزه که متبرک به نام علی ابن موسی الرضا (ع) می باشد؛ پیش بینی فرایند اجرایی و امکان سنجی در مراکز را از مهمترین اولویت ها در اجرایی کردن این همکاری دوجانبه عنوان کردند. در پایان مقرر گردید متن پیش نویس تفاهم نامه در معاونت درمان مورد بررسی و فرایند اجرایی آن پیش بینی گردد. لازم بذکر است پس از امضای تفاهم نامه بین طرفین تعامل و همکاری جهت شناسایی، معرفی و ارائه خدمات درمانی مورد نیاز بیماران نیازمند صورت خواهد گرفت.

دفعات مشاهده: 633 بار   |   دفعات چاپ: 100 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر