دندانپزشکان بخش مهم و ارزشمند جامعه پزشکی هستند

| تاریخ ارسال: 1401/1/23 |
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی روز دندانپزشکی را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این پیام گفت: دندانپزشکان بخش مهم و ارزشمندی از جامعه پزشکی و حوزه سلامت هستند و نقش ویژه ای در ارتقای سطح سلامت جامعه دارند.
اینجانب فرارسیدن بیست و سوم فروردین ماه؛ روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی به ویژه اساتید و اعضای هیات دانشکده دندانپزشکی و همچنین همکاران مدیریت بهداشت دهان و دندان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک می گویم.
امیدوارم با همکاری و همدلی شما عزیزان، بتوانیم در اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان نقش ارزنده ای را ایفا کرده و گامهای بلند و استواری را در راستای بالندگی و سرافرازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برداریم.

دفعات مشاهده: 701 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر