مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:بیش از سه هزار مأموریت اورژانس پیش بیمارستانی در نوروز ۱۴۰۱

| تاریخ ارسال: 1401/1/20 |
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
بیش از سه هزار مأموریت اورژانس پیش بیمارستانی در نوروز ۱۴۰۱
اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۱ بیش از سه هزار ماموریت انجام داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهناز سادات حسینی؛ مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ در مجموع سه هزار و نود مأموریت انجام داد.
وی افزود: این مأموریت ها شامل ششصد و ده مأموریت ترافیکی و دو هزار و ۴۸۰ مأموریت غیر ترافیکی بودند و در مجموع یک هزار و ۸۰۳ مرد و یک هزار و ۱۹۹ زن خدمات دریافت کردند.
حسینی ادامه داد: از مجموع دریافت کنندگان خدمات اورژانسی یک هزار و ۶۶۱ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند، ۲۶۸ نفر نیز در محل درمان شدند و متاسفانه نود و پنج نفر فوت کردند.
وی توزیع پمفلت های آموزشی، مشارکت در اجرای طرح ملی واکسیناسیون کرونا، استقرار در حاشیه جاده ها و محل های پر تردد را به عنوان دیگر فعالیتهای اورژانس پیش بیمارستانی برشمرد و افزود: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در نوروز ۱۴۰۱ بر همه مراکز درمانی نظارت کامل داشت و  بازدید از ۱۸ مرکز درمانی، ۱۸ بخش آزمایشگاهی، ۱۶ داروخانه مراکز درمانی، یک مرکز آمبولانس خصوصی و شش پایگاه اورژانس ۱۱۵ انجام شد.

دفعات مشاهده: 794 بار   |   دفعات چاپ: 129 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر