بازدید نوروزی ازبیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: 1401/1/1 |
اولین بازدید نوروزی از مرکز آموزشی درمانی شهدای هفتم تیر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر ؛ در اولین ساعات تحویل سال ۱۴۰۱ دکترپازوکی ریاست  و دکترتوکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید کردند .
دراین بازدید که با همراهی دکتردانشی معاون فنی ، آقای خدایی مدیرپرستاری ، آقای رضایی مسئول حراست و مهندس کاظم پور رئیس اموراداری بیمارستان شهدای هفتم تیر انجام شد ، دکتر پازوکی و دکتر توکلی ، ضمن تبریک سال نو  و تشکر از زحمات همکاران ، از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید بعمل آورده و نحوه ارائه خدمات به بیماران را  مورد بررسی قرار دادند . همچنین هدایائی که بیمارستان برای پرسنل شیفت درنظرگرفته بود توسط ریاست دانشگاه و دیگرمسئولین به همکاران اهدا شد .

دفعات مشاهده: 723 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر